10 Ocak 2014 Cuma

10 OCAK 2014 FİLMLERİ-YILMAZ PARLAR


Kaçış Planı (Yönetmen: Mikael Hafström)

Çocuk Pozu

Calin Peter Netzer’in yönettiği ve Luminita Gheorghiu, Bogdan Dumitrache, Ilinca Goia ile Nataşa Raab’ın oynadığı Çocuk Pozu (Child’s Pose), 10 Ocak 2014’de M3 Film dağıtımıyla Mor Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Bükreş’in üst sınıf ailelerinden birisine sahip olan Bayan Cornelia Keneres, oğlu Barbu Keneres’in sebep olduğu ölümcül bir trafik kazasından sonra onun tüm sorumluluklarını eline alır. Barbu Keneres, kazada küçük bir çocuğu öldürmüştür. Bayan Cornelia Keneres, bu durum karşısında oğlu hakkında tüm gerçekleri öğreneceği gibi onun durumu düzeltmek için tüm varlığını ortaya koymaya gayret edecektir.

  • Fragman

  • Paranormal Activity: İşaretliler

    Christopher Landon’un yönettiği ve Molly Ephraim, Katie Featherston, Andrew Jacobs ile Crystal Santos’un oynadığı Paranormal Activity: İşaretliler (Paranormal Activity: The Marked Ones), 10 Ocak 2014’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
  • Fragman

  • Gloria


    Sebastian Lelio’nun yönettiği ve Paulina Garcia, Sergio Hernandez, Diego Fontecilla ile Fabiola Zamora’nın oynadığı Gloria, 10 Ocak 2014’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
    Yaşının icap ettiğine karşı gelip hayattan elini eteğini çekmeyi kabul etmeyen 58 yaşındaki Gloria, bekârların arasına karışmaya karar verir. Gece kulüplerinde aşk ve macera peşinde umut, hayal kırıklığı ve boşluk hissiyle karşı karşıya kalır. Bir deniz subayıyla tanışıp yakınlaştığında kendi sırlarıyla da yüzleşmek zorunda kalacaktır. Acaba bu ilişki aşk yolundaki son durağı mıdır?

  • Fragman

  •  

     

     

     

    Yunus Emre: Aşkın Sesi


    Kürşat Kızbaz’ın yönettiği ve Devrim Evin, Ahmet Mekin, Altan Erkekli ile Bülent Emin Yarar’ın oynadığı Yunus Emre: Aşkın Sesi, 10 Ocak 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Imagine Film Productions tarafından vizyona çıkarıldı.
    Anadolu’dan yayılan sevgi ışığını, yüzyılları aşarak şiirleriyle günümüze taşıyan; barış, kardeşlik ve ilahi aşk düşünceleriyle evrensel düzeyde benimsenmiş, büyük düşünür Yunus Emre’nin ilahi aşk yolculuğu. Dil, din, düşünce ve ırk farkı gözetmeksizin tüm insanlığa barışı, hoşgörüyü ve sevgiyi aşılayan Yunus Emre’yi ve onun ilahi aşkını anlatan Yunus Emre: Aşkın Sesi, büyük düşünürün tüm insanlığı ne derece aydınlattığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

  • Fragman
  •  

    Sağ Salim 2: Sil Baştan

    Ersoy Güler’in yönettiği ve Burçin Bildik, Ezgi Asaroğlu, Murat Akkoyunlu ile Hüseyin Avni Danyal’in oynadığıSağ Salim 2: Sil Baştan, 10 Ocak 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Gülen Adam Film tarafından vizyona çıkarıldı.
    Salim’in kimsesiz bir cenazeyi memleketine götürmeyi kabul etmesiyle başlayan macera, yol arkadaşı Nihal’in annesinin intikam için rehin alınmasıyla yeniden başlıyor. Her yerde 11 kötü adamın seri katili olarak aranan kahramanlarımız yakalanmamak için kılık değiştirirler. Ancak işler düşündükleri gibi gitmez. Salim belâdan kurtulmak için eline silâh alınca da serüven yeniden başlar.

  • Fragman: 
  •  

    Beni de Götür

    Avni Kütükoğlu’nun yönettiği ve Vural Çelik, Çiğdem Suyolcu, Gürol Güngör ile Hakan Türkşen’in oynadığı Beni de Götür, 10 Ocak 2014′de Özen Film dağıtımıyla Yazz Film tarafından vizyona çıkarıldı.
    Amcası ve yengesiyle yaşayan Ayşe aşık olduğu Ali’nin İstanbul’a gidişiyle hayatının tek mutluluğunu kaybetmiştir. Her gün işe gidip gelmek dışında hiçbir şey yapmaz. Ara sıra Ali’nin annesine uğradığında kendini Ali’ye daha yakın hisseder. Bu arada amcası Ayşe’yi Ahmet’le evlendirmek ister. Bunu öğrenen Ayşe çok üzülür ama çaresizdir. Nikâh kıyıldıktan kısa bir süre sonra Ali’nin annesi vefat eder. Ayşe, Ali ile tek bağlantısı olan kişiyi de kaybetmiştir.

  • Fragman: 
  •  

    Ferahfeza


    Elif Refiğ’in yönettiği ve Uğur Uzunel, Sitare Akbaş, Hüseyin Sevimli ile Mert Asutay’ın oynadığı Ferahfeza, 10 Ocak 2014′de M3 Film dağıtımıyla Muhtelif Yapımlar tarafından vizyona çıkarıldı.
    Baskıcı babası Raif ve acar arkadaşı Kısmet’le Tuzla tersane bölgesinde tedarikçi olarak çalışan Ali, 20 yaşında hayalci bir gençtir. Denize açılan gemileri seyrederken kendisi için daha güzel bir hayat olduğuna inanır. Bir gece Kısmet’le şehri başka bir açıdan görmek için bir kulenin tepesine tırmanır. Çevreye bakınırken karşıdaki duvarda yarım yapılmış bir gemi grafitisi gören Ali bunun bir işaret olduğuna inanır.

  • Fragman
  •  
  • Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder