3 Eylül 2013 Salı

4 EKİM2013-Yılmaz Parlar

 
 
Zamanda Aşk

Richard Curtis’in yönettiği ve Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy ile Tom Hollander’in oynadığı Zamanda Aşk (About Time), 04 Ekim 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.
Bir Yeni Yıl partisinin ertesi akşamında, Tim’in babası oğluna uzun zamadır ailenin erkeklerinin zamanda yolculuk yapabilme yeteneği olduğunu söyler. Tim, tarihi değiştiremez, fakat kendi hayatında olmakta olan şeyleri değiştirebilmektedir. Bunun üzerine o da bir kız arkadaş edinerek kendi dünyasını güzelleştirmeye karar verir ama maalesef bu düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.
Fragman

 

 
 
Aşkın Yolu
Sam Jaeger’in yönettiği ve Sam Jaeger, Amber Jaeger, Lin Shaye ile Bree Turner’ın oynadığı Aşkın Yolu (Take Me Home), 04 Ekim 2013’de Özen Film dağıtımıyla Majestik Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.
Thom işsiz kaldıktan sonra taksicilik yapmaya başlar. Sorunlu bir evlilik dönemini atlatmaya çalışan Claire, Thom’un taksisinde bulur. Hastaneye yetişmeye çalışan Claire’in takside içi geçer. Uyandığında bambaşka bir rotada ilerlediklerini fark edince tartışmaya başlarlar. Bu gergin atmosfer, iki yetişkinin birbirini tanımaya çalıştıkları süprizlerle dolu bir yol hikâyesine dönüşür.

Fragman: Orijinal


Vay Başıma Gelenler


Semra Dündar’ın yönettiği ve Hüsnü Şenlendirici, Metin Keçeci, Merve Altınkaya ile Sinan Bengier’in oynadığı Vay Başıma Gelenler, 04 Ekim 2013’de Warner Bros. dağıtımıyla Kült Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Birkaç yıl önce babasını kaybeden Murat, borç batağına saplanmıştır, Metin ise sevdiği kızla evlenmek üzeredir. İki genç para biriktirmeye çalışırlarken, Murat, kumarhaneci Organik Rıfat’a, elinde avucunda ne varsa kaptırmıştır. Hiç hesapta olmayan dedesi ile ansızın tanışan Murat, zengin olma hayaliyle Bergama’ya sürüklenir fakat hayatının tamamen değişeceğinin henüz farkında değildir.
Fragman

 

 
Günce

Mete Şener ile Kemal Uzun’un yönettiği ve Cemal Hünal, Nisa Melis Telli, Leyla Lydia Tuğutlu ile Ayça Varlıer’in oynadığı Günce, 04 Ekim 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Akademi Prodüksiyon tarafından vizyona çıkarılıyor.
Radyo programcısı Cengiz’in tüm yaşamı karısı ve kızıyla geçer. Fakat mutlu bir Pazar günü tüm yaşamını alt üst edecek olayların ilki ile karşı karşıya kalır. Bu olayın ardından daha mütevazi bir yaşam sürmeyi plânlayan Cengiz’in tüm hayatının anlamı kızı Günce olur. Yıllar geçtikçe Günce’yle birlikte Cengiz de büyük. Ta ki 5 yaşındaki Günce’yi de kaybetme riskiyle yüzleşene kadar.
Fragman




Riddick

David Twohy’nin yönettiği ve Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Nolan Gerard Funk, Dave Bautista, Noah Danby, Jordi Molla, Bokeem Woodbine ile Antoinette Kalaj’ın oynadığı Riddick, 04 Ekim 2013’de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Güneşin kavurduğu bir gezegende ölüme terk edilen Riddick, kendini yırtıcı bir uzaylı türüyle karşı karşıya bulur.
Hayatı için savaşırken aktive ettiği yardım alarmı iki gemiyi harekete geçirir. Birinde paralı askerler taşınmaktadır, ötekine ise Riddick’in geçmişinden biri kaptanlık yapmaktadır.
Fragman: Orijinal

 

 
 

Çılgın Hırsız 2


Chris Paul ile Pierre Coffin’in yönettiği ve Al Pacino, Steve Carell, Kristen Wiig ile Miranda Cosgrove’un seslendirdiği animasyon film Çılgın Hırsız 2 (Despicable Me 2), 04 Ekim 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.
Çılgın Hırsız, 2010 yılında ABD tarihindeki 10. en büyük animasyon filmi oldu. Çılgın Hırsız 2 ile daha fazla Minyon çılgınlığı için hazır olun. Film yapım ekibi, eski süper kötü Gru’nun güzel kızlarının ve komik Minyonların geri döndüğü, çok sayıda yeni komik karakterlerin yer aldığı yeni bir komedi macera filmi yarattılar.

 
   
 
 

David Moreau’nun yönettiği ve Virginie Efira, Pierre Niney, Charles Berling ile Gilles Cohen’in oynadığı Son Moda Aşk (It Boy), 06 Eylül 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarılıyor.
Moda dergisi editörü, güzel ve hırslı Alice yakında genel yayın yönetmeni olmanın hayalini kurmaktadır ancak çok fazla ve zorlu rakibi vardır. Kariyeri yüzünden yıllarca aşk hayatını ihmal etmiştir. Bir gün uçakta bir öğrenci olan Bathazar ile tanışır. Bathazar da Alice’den çok etkilenir, Alice de onunla bir kez buluşmak zorunda kalır. Oyun olarak başlayan aşk artık Alice’e çok yakındır.
Türkçe Altyazılı Klip: 1 / 2



 

 
Renny Harlin’in yönettiği ve Holly Goss, Matt Stokoe, Luke Albright ile Ryan Hawley’in oynadığı Şeytan Geçidi (Devil’s Pass, 06 Eylül 2013’de Pinema Film dağıtımıyla Mars Entertainment Group tarafından vizyona çıkarılıyor.
1959 yılında Ural dağlarına kamp yapmaya giden 9 deneyimli Rus dağcının son derece tuhaf ölümlerinin ardından, günümüzde bir grup Amerikalı öğrenci aynı geçide giderek bu gerçek olayı araştırmaya koyulurlar. Yolculuk ilerledikçe zor hava koşullarına ve tanımlayamadıkları olaylara maruz kalan gençler, gerilim dolu anlar yaşayamaya başlayacaktır.


 

 
Ron Fricke’nin yönettiği ve Ni Made Megahadi Pratiwi, Puti Sri Candra Dewi, Putu Dinda Pratika ile Marcos Luna’in oynadığı Samsara, 06 Eylül 2013’de M3 Film dağıtımıyla Mars Production tarafından vizyona çıkarılıyor.
Kelime olarak ‘samsara’ Sanskritçeden bire bir çevrildiğinde doğanın sonsuz döngüsü anlamına geliyor. İnsan deneyiminin ve maneviyatının kavranılamayan derinliklerini araştıran film beş yılı aşkın bir sürede, yirmi beş ülkede çekildi. Samsara, insanlığın kutsal saydığı topraklardan, endüstrileşmenin en yoğun yaşandığı alanlara kadar geniş bir coğrafyayı kapsıyor.
 

Robert Schwentke’in yönettiği ve Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Mary Louise Parker ile Kevin Bacon’un oynadığı R. I. P. D. Ölümsüz Elmaslar (R. I. P. D.), 06 Eylül 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.
Jeff Bridges ve Ryan Reynolds, doğaüstü aksiyon-macera filmi R. I. P. D. Ölümsüz Polisler’de dünyamızı, diğer tarafa gitmeyi reddeden, giderek daha zararlı hale gelen bir dizi yaratıktan kurtarmak üzere öteki dünya işleriyle uğraşan Rest In Peace Department tarafından gönderilen iki zombie polisi canlandırıyor.







  •  
    David Twohy’nin yönettiği ve Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Nolan Gerard Funk, Dave Bautista, Noah Danby, Jordi Molla, Bokeem Woodbine ile Antoinette Kalaj’ın oynadığı Riddick, 06 Eylül 2013’de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Güneşin kavurduğu bir gezegende ölüme terk edilen Riddick, kendini yırtıcı bir uzaylı türüyle karşı karşıya bulur.
    Hayatı için savaşırken aktive ettiği yardım alarmı iki gemiyi harekete geçirir. Birinde paralı askerler taşınmaktadır, ötekine ise Riddick’in geçmişinden biri kaptanlık yapmaktadır.






     
    Belmin Söylemez’in yönettiği ve Sanem Öge, Şenay Aydın ve Ozan Bilen’in oynadığı Şimdiki Zaman, 06 Eylül 2013′de M3 Film dağıtımıyla Filmbüfe Film Prodüksiyon tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Film, gelecek, kader ve dostluk temalarını sorguluyor. İşsiz ve bütün bağları kopmuş olan Mina’nın yeni bir hayata ihtiyacı vardır ama nasıl yapacaktır? Umudu kaçmak, Amerika’ya gidip yeni bir hayata başlamaktır. Para biriktirmek için bir kafede kahve falı bakmaya başlar. Fal bakar para kazanır, fal bakar dertlerini paylaşır. Ancak kendi falında gerçekten de yeni bir hayat var mıdır?





    yilmazparlar@yahoo.com

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder