21 Ağustos 2014 Perşembe

22 AĞUSTOS 2014 FİLMLERİ-YILMAZ PARLAR

Şef

Jon Favreau’nun yönettiği ve Jon Favreau, Sofia Vergara, John Leguizamo ile Scarlett Johansson’ın oynadığı Şef (Chef), 22 Ağustos 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Tanweer Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Fragman

Sin City Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın

Robert Rodriguez ile Frank Miller’ın yönettiği ve Jessica Alba, Josh Brolin, Rosario Dawson ile Joseph Gordon Levitt’in oynadığı Sin City Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (Sin City: A Dame to Kill For), 22 Ağustos 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Mars Cinema Group tarafından vizyona çıkarılıyor. Adaletin kol gezmediği bu karanlık şehirde, acımasız katiller kendilerinden ümitsizce intikam almak isteyenlerin tepesine binmek üzeredir. Hepsinin yolu, Günah Şehri’nin ünlü kulubü Kadie’s Club Pecos’da kesişir. Yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi bütün karakterleri birbirine bağlayacak, Günah Şehri’nin sokakları bir kez daha aksiyon dolu karanlık bir maceraya ev sahipliği yapacaktır.

Fragman  

Çakma Polisler

Luke Greenfield’in yönettiği ve Damon Wayans Jr., Jake Johnson, Nina Dobrev ile Andy Garcia’nın oynadığıÇakma Polisler (Let’s Be Cops), 22 Ağustos 2014’de The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarılıyor.
Kolej yıllarından beri arkadaş olan Justin ve Ryan kostüm partisi olarak anladıkları partiye, Justin’in son oyununda kullandığı LAPD (Los Angeles Polis Departmanı) üniformalarıyla ile giderler. Biraz alay konusu olduktan sonra Hollywood sokaklarında yürümeye başladıklarında bir şey fark ederler. Kadınlar onlarla ilgileniyor, kötü adamlar emirlerine uyuyor ve en güzeli de, barmenler bedava içki veriyorlardır. Bunların nedeni tabiki üzerindeki üniformalarıdır.

Fragman  
 

Postacı Pat: Bir Yıldız Doğuyor

Mike Disa’nın yönettiği ve Jim Broadbent, Robin Atkin Downes, Susan Duerden ile Greg Ellis’in seslendirdiği animasyon film Postacı Pat: Bir Yıldız Doğuyor (Postman Pat: The Movie),22 Ağustos 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Movie Box tarafından vizyona çıkarılıyor.
Kıdemli bir postacı bir televizyon yarışmasına katıldıktan sonra inançlarını sorgulamaya başlar.
Fragman
 

Sürpriz Damatlar

Philippe De Chauveron’un yönettiği ve Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan ile Medi Sadoun’un oynadığıSürpriz Damatlar [Qu'est-ce qu'on a Fait au Bon Dieu? - Serial (Bad) Weddings], 22 Ağustos 2014′de Bir Film dağıtımıyla Limon Yapım tarafından vizyona çıkarılıyor.
Fransa’nın üst sınıf ailelerinden birine mensup olan Claude ve Marie Verneuil çiftinin dört güzel kızı vardır. Bu kızlardan Isabelle müslüman olan Rachid ile Odile Yahudi olan David ile ve Segolene de Chao isimli bir Çinli ile evlenir. Bu değişik kültürlerden damatları kabullenmekte güçlük çeken Claude ve Marie’nin tek ümitleri küçük kızları Laure’nin bir Katolik evliliği gerçekleştirmesidir.
Fragman
 

Betondaki Çatlaklar

Umut Dağ’ın yönettiği ve Murathan Uslu, Alechan Tagaev, Ivan Kriznjak ile Mehmet Ali Salman’ın oynadığıBetondaki Çatlaklar (Cracks in Concrete), 22 Ağustos 2014’de M3 Film dağıtımıyla Kurmaca Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Hapishanede geçirdiği on yıldan sonra Ertan, suç dünyasından uzak durarak yeni bir başlangıç yapmak niyetindedir ancak kimseyi kendisine inandıramaz. Yıllardır görmediği oğlu Mikail ise müzisyen olmanın hayalini kurmaktadır ama başlangıçta ihtiyaç duyduğu parayı uyuşturucu satarak kazanmaya karar vermiştir. Ertan, oğlunu suç dünyasından korumak için kimliğini gizleyerek ona yaklaşmaya çalışır.
Fragman
 

Fırtınanın İçinde

Steven Quale’in yönettiği ve Richard Armitage, Sarah Wayne, Matt Walsh ile Arlen Escarpeta’nın oynadığıFırtınanın İçinde (Into the Storm), 22 Ağustos 2014’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.
Bir gün içerisinde Silverton kasabası daha önce hiç görülmemiş hortumların şiddetli etkisiyle büyük bir yıkıma uğrar. Tüm kasabanın kaderi değişken fırtına ve hortum etkilerinin merhametine kalmıştır. Fırtına rotasını izleyenler ise daha beterinin henüz yaşanmadığını öngörmektedirler. Birçok insan sığınak ararken, bazıları da hayatta bir kez yakalanabilecek bir çekim gerçekleştirmek için fırtınanın girdabına doğru girmeye çalışırlar.

  • Fragman
  •  
    yilmazparlar@yahoo.com

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder